NL FR

Minder stress, meer business!

Haal meer waarde uit je kantoor met Zabun, jouw partner in vastgoedsoftware, -websites en -tools. Zabun biedt kleine én grote ondernemingen de gemakkelijkste vastgoedoplossing aan.

icon

Zabun vastgoedsoftware

Jouw organisatie komt in een stroomversnelling met Zabun software: beheer je portefeuille en contacten in een handomdraai. Eigenaarsdossiers zijn in 1, 2, 3 klaar. Connecteer snel en eenvoudig met al je andere business tools. Raadpleeg je marketing- en salesprestaties. Altijd en overal.

Ontdek Zabun software
icon

Zabun websites

Een website is essentieel om jouw aanbod en dienstverlening in de verf te zetten. Met een Zabun website blijf je voor op de concurrentie. Onze trendy webdesigns stralen het nodige vertrouwen uit en dankzij onze zoekoptimalisaties trek je makkelijker nieuwe klanten aan.

Bekijk Zabun websites
icon

Zabun tools

Minder tijd besteden aan inkopen en prospecteren? Zabun tools helpen je om efficiënter en makkelijker in te kopen. Sneller nieuwe panden ontdekken met onze Marketview, een waardebepaling meer onderbouwen met onze Schattingstool of verlies geen enkel prospect uit het oog met onze Prospect Manager.

Ontdek alle tools

Je bent in goed gezelschap.

Zabun krijgt het vertrouwen van honderden Belgische professionals in vastgoed en projectontwikkeling.

projectontwikkelaars projectontwikkelaars projectontwikkelaars projectontwikkelaars projectontwikkelaars projectontwikkelaars projectontwikkelaars projectontwikkelaars projectontwikkelaars

Laten we kijken wat Zabun voor jouw bedrijf kan betekenen

056/66.48.66