NL FR

Organiseer je kantoor efficiënt en zorgeloos.

Hou in één oogopslag alle lopende dossiers in de gaten. Krijg automatisch inzicht in de prestaties van je team en kantoor. Communiceer makkelijk op maat van je klanten. Bewaak de rendabiliteit van je marketinguitgaven. Laat software je werk doen en focus op wat echt telt.

Software
icon Software

Contact management

Van pand tot klant.

Krijg in één oogopslag een overzicht van alle lopende dossiers. Maak vingervlug een nieuwe taak of agendapunt aan. Synchroniseer en organiseer jouw to-do-lijsten en bezichtigingen met je smartphone, tablet en desktop. Breng automatisch je kopers op de hoogte van nieuw aanbod en rapporteer handig aan je verkopers.

icon Software

People & performance management

Krijg inzichten via Zabun.

In een handomdraai heb je inzicht in de prestaties van je team en kantoor, en maak je strategisch de correcte zakelijke beslissingen. Raadpleeg gedetailleerde analyses van jouw zaak met onze bestaande rapporten of maak je eigen krachtige dashboards aan. Krijg snel inzicht in jouw data met onze grafisch aantrekkelijk dashboards.

icon Software

Communication

Intelligente marketing.

Communiceer op maat van je klanten: gebruik SMS, maak je eigen e-mailcampagnes en boost je panden rechtstreeks op social media. Publiceer zonder moeite jouw aanbod op alle toonaangevende immoportalen. Kijk live welke kanalen renderen en hou zo je marketinguitgaven onder controle.

icon Software

Connection

Integreer met honderden populaire applicaties.

Haal o.a. automatisch attesten en rapporten op uit het kadaster via onze connectie met RealSmart. Dankzij onze partner Zapier kan je ook eenvoudig connecteren met tools zoals Mailchimp, Google drive, Dropbox, Showpad, …

icon Software

Support

Service op de eerste plaats.

Zabun betekent letterlijk klant. Het voornaamste doel van Zabun is tevreden klanten. Onze klantenservice medewerkers, de accountmanagers en het IT-team staan dag en nacht voor jou klaar.

icon Software

Switch

Veranderen van software hoeft geen probleem te zijn.

De aanschaf van een nieuwe software en de integratie ervan in jouw organisatie roept ongetwijfeld heel wat vragen bij je op. Onze accountmanager komt bij je langs en samen met het project team bereiden we de overzet van de huidige software naar Zabun tot in de puntjes voor. Kortom, wij bieden je garantie op een vlekkeloze overstap.

Laten we kijken wat Zabun voor jouw bedrijf kan betekenen

056/66.48.66