NL FR

Welkom op onze blog!

Hier vind je enkele updates over de ontwikkeling van Zabun, functie-updates, persberichten, teamwijzigingen, coole evenementen en andere informatie.

blogPicture

Zo zet je Google Ads effectief in als makelaar

Als makelaar ben je continue bezig het bereiken van de juiste mensen op het juiste moment. Je wil je kantoor en panden onder de aandacht brengen om hier meer verkoop uit te halen. Google Ads is een krachtig platform en effectieve manier om precies dat te doen. Hoe je Google Ads nu best inzet? Dat leggen wij je graag uit!

Lees verder

Zo zorgen de teksten op je website voor meer verkoop

De zoektocht naar een droomwoning begint vandaag vaak online. Het is dan ook uiterst belangrijk om als makelaar online aanwezig te zijn en een kwaliteitsvolle eigen website te hebben. Goede webteksten hierop zijn een bepalende factor voor de eerste indruk én acties van potentiële kopers en verkopers. Wij leggen je uit waarom goede teksten op je website belangrijk zijn voor jou en hoe ze voor meer verkoop zorgen.

Lees verder

blogPicture
blogPicture

Meer engagement op sociale media: waarom en hoe?

Dat sociale media essentieel zijn voor een vastgoedkantoor is intussen wel. Bekend. Je kan potentiële kopers bereiken, relaties én merkbekendheid opbouwen. Een belangrijke matstaf om het succes van je sociale media te meten is engagement. Wij leggen je uit wat het is, waarom het belangrijk is en hoe je voor meer engagement zorgt.

Lees verder

Zabun neemt Skarabee over en wordt de grootste aanbieder van vastgoedsoftware in België.

Waregem, 25 oktober 2023 – Zabun, toonaangevende speler in vastgoedsoftware, -websites en -tools, neemt haar sectorgenoot Skarabee over. Skarabee biedt innovatieve vastgoedsoftware en websites aan makelaarskantoren in de Benelux en Frankrijk. Dankzij de overname versterkt Zabun haar marktleiderspositie op de Vlaamse markt en wordt daarbij de grootste aanbieder van vastgoedsoftware in België. Door de overname betreedt Zabun voor het eerst de Nederlandse en Franse markt. Skarabee wordt door Zabun toegevoegd aan de Zimmo Group, op haar beurt een 100% dochteronderneming van Mediahuis.

Lees verder

blogPicture
blogPicture

Hoe moet je als vastgoedmakelaar reageren op negatieve online commentaren?

Heeft jouw kantoor online te maken gekregen met haatdragende of negatieve commentaar? Moet je in dat geval antwoorden? Of eerder zwijgen en wachten tot de eventuele storm is overgewaaid? Wat moet je doen als je reputatie op het spel staat? Wij geven alvast enkele tips.

Lees verder

Tips voor efficiënte communicatie op sociale media

Niemand zal nog ontkennen dat sociale media een krachtig instrument is om je vastgoedkantoor in de kijker te zetten en om de panden in je portefeuille bekend te maken. Het optimaal benutten van je sociale media is dan ook gestegen in belang. We geven je graag enkele tips om je sociale media optimaal te benutten.

Lees verder

blogPicture
blogPicture

5 tips om na de vakantie een vliegende start te nemen

Het einde van de vakantie nadert met rasse schreden. Maar tijdens de laatste weken van die vakantie kan je best het najaar van jouw vastgoedkantoor al goed voorbereiden. We geven daarvoor alvast enkele praktische tips mee.

Lees verder

Verhoog het verkeer naar jouw website: Eenvoudige strategieën voor vastgoedmakelaars

In de competitieve vastgoedsector is een sterke online aanwezigheid essentieel voor succes. De meeste huizenkopers en -verkopers starten vandaag de dag online hun zoektocht naar een woning of verkoopmakelaar. Reden te meer voor jou als vastgoedmakelaar om deze potentiële kopers en verkopers naar je website te leiden. In dit artikel geven we enkele eenvoudige, maar effectieve strategieën die snel een positieve invloed hebben op het verkeer naar je website.

Lees verder

blogPicture
blogPicture

Waarom elke vastgoedmakelaar een CRM nodig heeft: 5 belangrijke voordelen

  • CRM

Als vastgoedmakelaar in België is het belangrijk om gebruik te maken van moderne technologieën om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Een van de meest waardevolle tools die je kunt hebben is een Customer Relationship Management-systeem, oftewel CRM. In dit artikel lijsten we 5 belangrijke voordelen van het gebruik van een CRM of vastgoedsoftware voor makelaars in België op.

Lees verder

7 redenen waarom een Google Bedrijfsprofiel interessant kan zijn voor jouw vastgoedkantoor

  • Google

Als makelaar is het belangrijk om een sterke online aanwezigheid te hebben. Een van de meest effectieve manieren om dit te doen, is door het maken en beheren van jouw Google Bedrijfsprofiel (GPB). GPB is een krachtige tool waarmee je jouw online aanwezigheid op Google kan versterken. Wij geven je zeven redenen waarom elk vastgoedkantoor een Google Bedrijfsprofiel nodig heeft.

Lees verder

blogPicture
blogPicture

TikTok voor je vastgoedkantoor: een goed idee?

  • TikTok

Sociale media zijn voortdurend in verandering. Voor vastgoedmakelaars is het interessant om up-to-date te blijven en in te spelen op opkomende trends. De nieuwste trend in het sociale medialandschap is ongetwijfeld TikTok. Steeds meer vastgoedmakelaars zetten in op TikTok en profiteren van de voordelen. Gebruik jij het al?

Lees verder

Een website bouwen: wat kost dat juist?

  • Website

Je wil aan de slag met een nieuwe website voor je immokantoor, maar je hebt geen idee van het prijskaartje dat daaraan vasthangt? We bekijken het samen.

Lees verder

blogPicture
blogPicture

Een goede blogpost: hoe begin ik hieraan

  • Blog

Een goede blogpost zorgt onder andere voor meer bezoekers naar je website en positioneert je als expert binnen jouw vakgebied. Genoeg redenen dus om een blog op je website te overwegen. Maar wat komt er nu precies kijken bij een goede blogpost? En hoe start je? Wij vertellen je daar alles over.

Lees verder

4 redenen om nu al een Google Analytics 4 (GA4) account aan te maken

  • Google Analytics 4
  • GA4

Google Analytics 4 (GA4) is de recentste versie van Google’s analyticsplatform om webstatistieken bij te houden. Net als de reeds gekende versie - Universal Analytics - is ook GA4 gratis te gebruiken. Beide versies blijven (voorlopig) naast elkaar bestaan.

Lees verder

blogPicture
blogPicture

Meer leads via Instagram: 7 tips

  • Instagram

Instagram is het social media platform bij uitstek om je vastgoedaanbod extra in de kijker te zetten en meer leads te genereren. Met deze 7 tips pak je het goed aan!

Lees verder

5 tips voor SEO-optimalisatie

  • seo

Hoger scoren in Google. Hoe doe je dat? Met een goede SEO (Search Engine Optimalisatie of zoekmachine optimalisatie) zorg jij ervoor dat de rangschikking van je website in Google verbetert. Vind hier dé 5 tips voor SEO optimalisatie.

Lees verder

blogPicture
blogPicture

Mediahuis verwerft bedrijf achter vastgoedsoftware FORTISSiMMO

  • Mediahuis

Mediahuis verwierf zopas de volledige controle over 4 All Solutions NV, het bedrijf achter FORTISSiMMO, een CRM-software voor de vastgoedsector. Tegelijkertijd heeft Mediahuis het voornemen om een meerderheidsparticipatie te nemen in het vastgoedplatfom Immo Proxio.

Lees verder