NL FR

Welkom op onze blog!

Hier vind je enkele updates over de ontwikkeling van Zabun, functie-updates, persberichten, teamwijzigingen, coole evenementen en andere informatie.

blogPicture

5 tips om na de vakantie een vliegende start te nemen

Het einde van de vakantie nadert met rasse schreden. Maar tijdens de laatste weken van die vakantie kan je best het najaar van jouw vastgoedkantoor al goed voorbereiden. We geven daarvoor alvast enkele praktische tips mee.

Lees verder

Verhoog het verkeer naar jouw website: Eenvoudige strategieën voor vastgoedmakelaars

In de competitieve vastgoedsector is een sterke online aanwezigheid essentieel voor succes. De meeste huizenkopers en -verkopers starten vandaag de dag online hun zoektocht naar een woning of verkoopmakelaar. Reden te meer voor jou als vastgoedmakelaar om deze potentiële kopers en verkopers naar je website te leiden. In dit artikel geven we enkele eenvoudige, maar effectieve strategieën die snel een positieve invloed hebben op het verkeer naar je website.

Lees verder

blogPicture
blogPicture

Waarom elke vastgoedmakelaar een CRM nodig heeft: 5 belangrijke voordelen

  • CRM

Als vastgoedmakelaar in België is het belangrijk om gebruik te maken van moderne technologieën om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Een van de meest waardevolle tools die je kunt hebben is een Customer Relationship Management-systeem, oftewel CRM. In dit artikel lijsten we 5 belangrijke voordelen van het gebruik van een CRM of vastgoedsoftware voor makelaars in België op.

Lees verder

7 redenen waarom een Google Bedrijfsprofiel interessant kan zijn voor jouw vastgoedkantoor

  • Google

Als makelaar is het belangrijk om een sterke online aanwezigheid te hebben. Een van de meest effectieve manieren om dit te doen, is door het maken en beheren van jouw Google Bedrijfsprofiel (GPB). GPB is een krachtige tool waarmee je jouw online aanwezigheid op Google kan versterken. Wij geven je zeven redenen waarom elk vastgoedkantoor een Google Bedrijfsprofiel nodig heeft.

Lees verder

blogPicture
blogPicture

TikTok voor je vastgoedkantoor: een goed idee?

  • TikTok

Sociale media zijn voortdurend in verandering. Voor vastgoedmakelaars is het interessant om up-to-date te blijven en in te spelen op opkomende trends. De nieuwste trend in het sociale medialandschap is ongetwijfeld TikTok. Steeds meer vastgoedmakelaars zetten in op TikTok en profiteren van de voordelen. Gebruik jij het al?

Lees verder

Een website bouwen: wat kost dat juist?

  • Website

Je wil aan de slag met een nieuwe website voor je immokantoor, maar je hebt geen idee van het prijskaartje dat daaraan vasthangt? We bekijken het samen.

Lees verder

blogPicture
blogPicture

Een goede blogpost: hoe begin ik hieraan

  • Blog

Een goede blogpost zorgt onder andere voor meer bezoekers naar je website en positioneert je als expert binnen jouw vakgebied. Genoeg redenen dus om een blog op je website te overwegen. Maar wat komt er nu precies kijken bij een goede blogpost? En hoe start je? Wij vertellen je daar alles over.

Lees verder

4 redenen om nu al een Google Analytics 4 (GA4) account aan te maken

  • Google Analytics 4
  • GA4

Google Analytics 4 (GA4) is de recentste versie van Google’s analyticsplatform om webstatistieken bij te houden. Net als de reeds gekende versie - Universal Analytics - is ook GA4 gratis te gebruiken. Beide versies blijven (voorlopig) naast elkaar bestaan.

Lees verder

blogPicture
blogPicture

Meer leads via Instagram: 7 tips

  • Instagram

Instagram is het social media platform bij uitstek om je vastgoedaanbod extra in de kijker te zetten en meer leads te genereren. Met deze 7 tips pak je het goed aan!

Lees verder

5 tips voor SEO-optimalisatie

  • seo

Hoger scoren in Google. Hoe doe je dat? Met een goede SEO (Search Engine Optimalisatie of zoekmachine optimalisatie) zorg jij ervoor dat de rangschikking van je website in Google verbetert. Vind hier dé 5 tips voor SEO optimalisatie.

Lees verder

blogPicture
blogPicture

Mediahuis verwerft bedrijf achter vastgoedsoftware FORTISSiMMO

  • Mediahuis

Mediahuis verwierf zopas de volledige controle over 4 All Solutions NV, het bedrijf achter FORTISSiMMO, een CRM-software voor de vastgoedsector. Tegelijkertijd heeft Mediahuis het voornemen om een meerderheidsparticipatie te nemen in het vastgoedplatfom Immo Proxio.

Lees verder