NL FR

Zabun is jouw partner in vastgoedsoftware, websites en tools.

Zabun, een dochteronderneming van Zimmo, biedt krachtige inkoop-, verkoop- en marketingtools, alsook gespecialiseerde software/CRM aan met als doel het werk van vastgoedprofessionals te automatiseren en verlichten. Onder de slogan ‘minder stress, meer business’ werken de softwareontwikkelaars van Zabun vanuit de vestigingen in Leuven en Waregem elke dag aan het optimaliseren van de vastgoedoplossingen voor onze klanten. Naast software en tools zijn ze al jarenlang gespecialiseerd in het maken van websites op maat van de vastgoedwereld.

De gemakkelijkste vastgoedoplossing voor kleine én grote ondernemingen

MaxImmo

Het verhaal van Max-Immo start in 2003 in Leuven waar enkele knappe koppen starten aan de ontwikkeling van websites en online software voor KMO’s. Al snel werd duidelijk dat binnen de vastgoedwereld een hoge nood was aan professionele werkinstrumenten. Deze behoeften werden snel vertaald in het eerste online CRM-pakket gekoppeld aan een website voor de vastgoedprofessional. Na de lancering in 2007 groeide Max-Immo snel uit tot marktleider in Vlaanderen. Snelle, innovatieve ontwikkelingen zoals inkooptools, een schattingsmodule, eerst mobiele daarna responsive webdesigns en een applicatie voor de smartphone maakten van Max-Immo een vaste waarde in de werking van zowel grote als kleine vastgoedmakelaars.

Fortissimmo

FORTISSiMMO zag in 2007 het daglicht in Oostrozebeke als CRM-softwarepakket voor de vastgoedsector. Van bij de start lag de focus op veelzijdigheid, gebruiksvriendelijkheid en innovatie waardoor FORTISSiMMO uitgroeide tot een referentie in de vastgoedmarkt. Het team achter FORTISSiMMO slaagde erin door de jaren een kwalitatieve totaaloplossing die gericht is op de online aanwezigheid van vastgoedmakelaars, projectontwikkelaars én bouwbedrijven te ontwikkelen.

zabun

In 2019 bundelden de teams van FORTISSiMMO en Max-Immo de krachten, waardoor ze afgetekend markleider zijn op het gebied van CRM-software en het bouwen van websites voor vastgoedprofessionals. De aanwezige expertises in Leuven en Waregem stellen ons in staat om een nog beter antwoord te bieden aan de vragen en noden van de vastgoedprofessional. Het resultaat van de succesvolle samensmelting is Zabun.

Lees meer over de samensmelting van FORTISSiMMO en Max-Immo

Ons team

teammember

Daan

.NET Developer

icon
teammember

Valerie

Customer Care

icon
teammember

Riwan

.NET Developer

icon
teammember

Nathalie

Accountmanager

icon
teammember

Emmelie

OPS Manager

icon
teammember

Marijn

Webdeveloper

icon
teammember

Gregory

.NET Developer

icon
teammember

Julie

Customer Care

icon
teammember

Mike

Accountmanager

icon
teammember

Alisio

.NET Developer

icon
teammember

Gaëtan

Business Manager

icon
teammember

Kenneth

Accountmanager

icon
teammember

Sabine

Webdeveloper, Customer Care

icon
teammember

Simon

System administrator

icon

Vacatures

Customer Care

In het kader van onze verdere expansie zijn wij dringend op zoek naar een extra Customer Care. Ben je ambitieus, flexibel en een echte teamspeler? Lees dan zeker verder.

Bekijk deze vacature

Spontaan solliciteren

Ben je een wonder in .NET, PHP, sales, administratie of marketing? Heb je een passie voor technologie en IT? Neem dan zeker contact met ons op!

Stuur ons een mailtje