NL FR

Zabun is jouw partner in vastgoedsoftware, websites en tools.

Zabun, een dochteronderneming van Zimmo, biedt krachtige inkoop-, verkoop- en marketingtools, alsook gespecialiseerde software/CRM aan met als doel het werk van vastgoedprofessionals te automatiseren en verlichten. Onder de slogan ‘minder stress, meer business’ werken de softwareontwikkelaars van Zabun vanuit de vestigingen in Leuven en Waregem elke dag aan het optimaliseren van de vastgoedoplossingen voor onze klanten. Naast software en tools zijn ze al jarenlang gespecialiseerd in het maken van websites op maat van de vastgoedwereld.

zabun Ons verhaal

Ons verhaal begint in 2003, toen we begonnen met het ontwikkelen van websites en online software voor KMO's. Sindsdien hebben we ons gericht op het automatiseren en verlichten van het werk van vastgoedprofessionals. Na de samensmelting van Max-Immo en Fortissimo tot Zabun in 2019, zijn we verder uitgegroeid tot de grootste aanbieder van vastgoedsoftware in België sinds de overname van Skarabee in oktober 2023.

zabun Skarabee

Skarabee, opgericht in 2001 in Kortrijk, is ontstaan uit een passie voor innovatie in de vastgoedsector. Met een dynamisch platform hebben ze jarenlang de standaarden van vastgoedbeheer verhoogd. Door te luisteren naar de behoeften van vastgoedprofessionals en de laatste technologische trends te integreren, is Skarabee uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor zowel grote vastgoedkantoren als individuele makelaars. Zo zorgden ze ervoor dat het gebruiksgemak en de efficiëntie van de gebruiker steeds op de eerste plaats kwamen.

zabun Max-Immo

Het verhaal van Max-Immo begint in 2003 in Leuven, waar enkele ondernemers websites en online software voor KMO's ontwikkelden. Al snel bleek de vastgoedsector behoefte te hebben aan professionele tools. Dit leidde tot het eerste online CRM-pakket voor vastgoedprofessionals, gelanceerd in 2007. Max-Immo groeide snel uit tot marktleider in Vlaanderen door innovatieve ontwikkelingen zoals inkooptools, een schattingsmodule, responsive webdesigns en een smartphone-app. Hierdoor werd Max-Immo een essentiële partner voor zowel grote als kleine vastgoedmakelaars.

zabun FORTISSiMMO

FORTISSiMMO zag in 2007 het daglicht in Oostrozebeke als CRM-softwarepakket voor de vastgoedsector. Van bij de start lag de focus op veelzijdigheid, gebruiksvriendelijkheid en innovatie waardoor FORTISSiMMO uitgroeide tot een referentie in de vastgoedmarkt. Het team achter FORTISSiMMO slaagde erin door de jaren een kwalitatieve totaaloplossing die gericht is op de online aanwezigheid van vastgoedmakelaars, projectontwikkelaars én bouwbedrijven te ontwikkelen.

Zabun in een notendop

icon

30+ Zabunners

Ontdek het team
icon

5000+ gebruikers

Vraag een demo aan

Onze geschiedenis

Jan 2024

Start samenwerking Zabun en Skarabee

De teams van Zabun en Skarabee bundelen hun krachten. Het kantoor in Waregem wordt ook de thuisbasis van de collega’s van Skarabee.

Okt 2023

Zabun neemt Skarabee over

De overname van Skarabee versterkt de marktleiderspositie van Zabun in België en betreden ze de Nederlandse en Franse markt. Lees meer over de overname van Skarabee

Nov 2019

Lancering Zabun

Zabun wordt geïntroduceerd als de gemakkelijkste vastgoedoplossing voor kleine én grote ondernemingen.

Feb 2019

Start samenwerking FORTISSiMMO en Max-Immo

De teams van FORTISSiMMO en Max-Immo bundelen hun krachten. Lees meer over de samensmelting van FORTISSiMMO en Max-Immo

2008-2018

Toonaangevende lanceringen

Max-Immo, FORTISSiMMO en Skarabee brengen afwisselend innovatieve oplossingen uit, zoals responsive webdesign, applicaties, etc.

Nov 2007

Max-Immo, eerste online CRM-software voor vastgoedmakelaars

Max-Immo wordt gelanceerd als de eerste online CRM-software voor vastgoedmakelaars.

Jan 2007

Lancering Real Estate CRM Software FORTISSiMMO

Fortissimo wordt voor het eerst geïntroduceerd als Real Estate CRM Software.

Aug 2003

Start met ontwikkeling websites en online software

Onze reis begint met de ontwikkeling van websites en online software voor KMO's.

2001

Start van Skarabee software

Skarabee wordt voor het eerste als client/server applicatie aangeboden aan makelaars.

Ons team

teammember icon

Daan

.NET Developer

teammember icon

Emmelie

OPS Manager

teammember icon

Mike

Accountmanager

teammember icon

Julie

Customer Care

teammember icon

Simon

System administrator

teammember icon

Riwan

.NET Developer

teammember icon

Alisio

.NET Developer

teammember icon

Kenneth

Accountmanager

teammember icon

Marijn

Webdeveloper

teammember icon

Valerie

Customer Care

teammember icon

Gregory

.NET Developer

teammember icon

Gaëtan

Business Manager

teammember icon

Sabine

Webdeveloper, Customer Care

Vacatures

Bij Zabun zoeken we versterking voor ons sales team! 

We zoeken een Account Manager Limburg / Vlaams Brabant voor de beheer en verdere uitbouw van onze klantenportfeuille. Je volgt je klanten op en verkoopt onze software en website toepassingen voor de vastgoedprofessional.

Bekijk deze vacature

Customer Care

In het kader van onze verdere expansie zijn wij dringend op zoek naar een extra Customer Care. Ben je ambitieus, flexibel en een echte teamspeler? Lees dan zeker verder.

Bekijk deze vacature

Spontaan solliciteren

Ben je een wonder in .NET, PHP, sales, administratie of marketing? Heb je een passie voor technologie en IT? Neem dan zeker contact met ons op!

Stuur ons een mailtje

Laten we kijken wat Zabun voor jouw bedrijf kan betekenen

056/66.48.66