Laat ons van A tot Z jouw droomwebsite bouwen!

Wil je je een unieke uitstraling en een site volledig aangepast aan jouw specifieke behoeften en wensen? Ons team van experten luistert, ontwerpt en ontwikkelt ook websites volledig op maat. Onze websites helpen je kantoor online verder uit te bouwen en nieuwe klanten aan te trekken.

websitePicture

Immo Cauwe

Immo Cauwe is al meer dan 50 jaar een gevestigde waarde in Knokke-Heist en omstreken, en is gespecialiseerd in verkoop, verhuur (korte of lange termijn), beheer van gebouwen en verzekeringen.

Bekijk online

websitePicture

Vlaemynck

Wij zijn een ervaren vastgoedteam dat verder gaat dan u verwacht. Wij doen graag wat we doen en we doen dat met enthousiasme. Elke dag opnieuw.

Bekijk online

Immo Woestyn

Immo Woestyn is het oudste vastgoedkantoor van Knokke. Sinds 1907 staan zij in voor de professionele en correcte afhandeling voor de verkoop/aankoop en verhuur van uw woning. Met hun 2 kantoren bieden zij een uitgebreid aanbod residentieel vastgoed aan

Bekijk online

websitePicture
websitePicture

Qvas

Maak kennis met Qvas, een team van ervaren vastgoedmakelaars gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van bestaande woningen en appartementen. Je kan tevens bij Qvas terecht voor de verkoop van nieuwbouwprojecten en projectgronden.

Bekijk online

websitePicture

Leximmo

Leximmo werd opgericht in 2004 door Joeri en Christophe: twee gediplomeerde en gepassioneerde vastgoedmakelaars. Elke dag opnieuw zetten zij hun kennis, gedrevenheid en liefde voor het vak om in een persoonlijke, professionele aanpak van jouw dossier.

Bekijk online

websitePicture

Fimmo

Niels Frijters, zaakvoerder, is erkend vastgoedmakelaar en samen met zijn zus, de drijvende kracht achter dit kantoor. Hij heeft bijna 15 jaar ervaring in de vastgoedsector. Professionaliteit, enthousiasme en gedrevenheid zijn, bovenop zijn commerciële en positieve ingesteldheid, de grote troeven van Niels.

Bekijk online

I-moov

i‑Moov is een hartelijk, enthousiast en creatief team van BIV-erkende makelaars; dat heel graag vastgoed in beweging brengt. De naam i‑Moov is een combinatie van 'immo' en 'move' (bewegen en verhuizen). Met andere woorden: 'uw vastgoed in beweging'.

Bekijk online

websitePicture

Laten we kijken welke website het best bij jou past

056/66.48.66