NL FR

Laat ons van A tot Z jouw droomwebsite bouwen!

Wil je je een unieke uitstraling en een site volledig aangepast aan jouw specifieke behoeften en wensen? Ons team van experten luistert, ontwerpt en ontwikkelt ook websites volledig op maat. Onze websites helpen je kantoor online verder uit te bouwen en nieuwe klanten aan te trekken.

custom-website

Matisimmo

Matisimmo is een vertrouwd en toonaangevend kantoor gedreven door gepassioneerde vastgoedprofessionals, waarbij hun unieke aanpak op maat een succesvol resultaat garandeert.

Bekijk online

custom-website

Buro-M

Als familiebedrijf heeft Buro-M meer dan 30 jaar ervaring in de vastgoedsector. Door de ruime beroepservaring, de permanente vorming en de persoonlijke aanpak garanderen we een correct beheer van uw mede-eigendom.

Bekijk online

WELLIMMO

Wellimmo Vastgoed streeft ernaar om te staan voor vastgoed hoe het moet. Op een hoog niveau. Met volle passie. Met een brede waaier van uitmuntende in-house expertises. Met aandacht voor een intensief partnership.

Bekijk online

custom-website
custom-website

Berno

Vertel Berno je verhaal en ze helpen je bij het vinden van de woning die best bij jou past. Altijd welkom in hun kantoren te Dendermonde of Bornem.

Bekijk online

custom-website

Wolff real estate

Samenwerken met wolff is kiezen voor gepassioneerde, betrouwbare en vooral ervaren vastgoedexperten. Een complete service op maat en dat in samenspraak met u want uw eigendom verkopen is toch één van de belangrijkste beslissingen die u zal maken.

Bekijk online

custom-website

Splendid

Huis- én thuismakers sinds 1989. Elk woonproject, hoe groot of klein, verdient het beste. Wij volgen voor jullie de laatste trends op om met de nieuwste en hedendaagse technieken een woning te bouwen die jouw verwachtingen inlost.

Bekijk online

So Real Estate

So Real, alles zit in de naam: een real estate-onderneming én 'écht', gewoonweg no-nonsense. Wij realiseren residentiële vastgoedprojecten met nadruk op duurzaamheid, energiezuinigheid en mobiliteit.

Bekijk online

custom-website
custom-website

Immo-S

Immo-s geldt als een vernieuwende vastgoedspeler aan de Belgische Kust met tevens activiteiten in het Belgische hinterland en Spanje. U vindt er een zeer veelzijdig en divers aanbod van appartementen, tweede verblijven, huizen en nieuwbouw.

Bekijk online

custom-website

Immo Cauwe

Immo Cauwe is al meer dan 50 jaar een gevestigde waarde in Knokke-Heist en omstreken, en is gespecialiseerd in verkoop, verhuur (korte of lange termijn), beheer van gebouwen en verzekeringen.

Bekijk online

custom-website

Vlaemynck

Wij zijn een ervaren vastgoedteam dat verder gaat dan u verwacht. Wij doen graag wat we doen en we doen dat met enthousiasme. Elke dag opnieuw.

Bekijk online

I-moov

i‑Moov is een hartelijk, enthousiast en creatief team van BIV-erkende makelaars; dat heel graag vastgoed in beweging brengt. De naam i‑Moov is een combinatie van 'immo' en 'move' (bewegen en verhuizen). Met andere woorden: 'uw vastgoed in beweging'.

Bekijk online

custom-website
custom-website

Fimmo

Niels Frijters, zaakvoerder, is erkend vastgoedmakelaar en samen met zijn zus, de drijvende kracht achter dit kantoor. Hij heeft bijna 15 jaar ervaring in de vastgoedsector. Professionaliteit, enthousiasme en gedrevenheid zijn, bovenop zijn commerciële en positieve ingesteldheid, de grote troeven van Niels.

Bekijk online

custom-website

Qvas

Maak kennis met Qvas, een team van ervaren vastgoedmakelaars gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van bestaande woningen en appartementen. Je kan tevens bij Qvas terecht voor de verkoop van nieuwbouwprojecten en projectgronden.

Bekijk online

Laten we kijken welke website het best bij jou past

056/66.48.66